SÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağının Tanıtımı Yapıldı

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesindeki Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağının tanıtımı gerçekleştirildi. Programa Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy da katıldı.

Tanıtım programında konuşan Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, “Gastronomi Mutfağı, hem Fakültemizin hem Bölümümüzün hem de öğrencilerimizin bir hayaliydi. Bu hayalin gerçekleşmesinde bizlere her türlü desteği veren Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin sıcak ve soğuk içecek eğitimi alabilecekleri bir birim de kuruyoruz. Bu birim de Fakültemize değer katacak. Bizlerin hayali, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesini sadece Konya’da değil, Türkiye’de bir marka haline getirmek.” dedi.

“SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİN YILDIZI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR”

Dünyadaki eğitim modellerini ve trendleri yakından takip ettiklerini belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Bugün Selçuk Üniversitesi, Anadolu’nun çok kıymetli üniversitelerinden biri. Yıldızı parlamaya da devam ediyor. Üniversitemizi daha iyi noktalara taşımak için çalışıyoruz. Nesillerimizi modern teknolojilerle birlikte eğitmek istiyoruz. Güçlü nesiller yetiştirirsek geleceğimiz de güçlü olur. Kendi adetlerimizi, örfümüzü, kültürümüzü içinde barındıran değerleri, modern dünyadaki değişimle buluşturacak yöntemleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bunun için şahsi taleplerimizi kesinlikle ön plana çıkarmıyoruz. Ortaya koyduğumuz yönetim vizyonunda devletin hesap verilebilirliğini, aynı zamanda da hocalarımızın projelerine hızlı cevap verebilen sistemi bir arada barındırmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“MEZUN ETTİĞİMİZ HER ÖĞRENCİ, BİZİM MARKAMIZ”

Rektör Prof. Dr. Aksoy, “Üniversite içerisindeki enerjinin çatışmaya değil; iş birliğine, projelere, Üniversitenin geleceğini, vizyonunu kurabilecek olan çalışmalara ayırmaya gayret ettik. Üniversitemizde uygulama modelini kurmaya çalıştık. Sağlık Bilimleri Fakültesinde, Tıp Fakültesinde, Diş Hekimliği Fakültesinde, Ziraat Fakültesinde, Turizm Fakültesinde, Veteriner Fakültesinde, Fen Fakültesinde, İletişim Fakültesinde, Spor Bilimleri Fakültesinde uygulama alanları oluşturuldu. Öğrencilerimiz hem teorik bilgiler ediniyor hem de pratik yapma imkanı buluyor. Bu şekilde yetişen gençler, geleceğe daha sağlam başlıyor. Adımlarını daha sağlam atıyor. Selçuk Üniversitesi markasını çok daha ileriye taşıyor. Mezun ettiğimiz her öğrenci bizim markamız. Kalitemizi hep birlikte daha yukarıya taşıyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Programa Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, fakülte dekanları, meslek yüksekokulu müdürleri, enstitü müdürleri ve akademisyenler de katıldı.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0Shares

bekir

1973 YILINDA KONYA/ HADİM / AŞAĞIEŞENLER KÖYÜNDE DOĞDU. İLKOKULU AŞAĞI EŞENLER KÖYÜ İLKOKULUNDA BİTİRDİKTEN SONRA KÖYDEN 11 YAŞINDA AYRILDI. ORTAOKULU TAŞKEN İMAM HATİP LİSESİNDE BURSLU, LİSEYİ YİNE TAŞKENT İMAM HATİP LİSESİNDE DEVLET PARASIZ YATILI OLARAK OKUDU. LİSEDEN SONRA ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE HALKLA İLİŞKİLER OKUDU. ARDINDAN 1 YIL ÖZEL BİR PAZARLAMA ŞİRKETİNDE BÖLGE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI. 1996 YILINDA EVLENDİ VE 1997-1999 YILLARI ARASINDA ASKERLİK GÖREVİNİ LÜLEBURGAZ’ DA YAPTIKTAN SONRA KAMER HOLDİNG E BAĞLI BEYDERE UN FABRİKASI KONYA ŞUBESİNDE FİNANS SORUMLUSU OLARAK 8 YIL GÖREV YAPTI. 2008-2011 YILLARI ARASINDA TURİZM ACANTALARINDA TUR OPERATÖRÜ OLARAK ÇALIŞIRKEN AYNI ZAMANDA BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM MERKEZİNDEN ALDIĞI 1,5 YILLIK EĞİTİMDEN SONRA TURİZMCİ YETERLİLİK SERTİFİKASI ALDI. AŞAĞI EŞENLER KÖYÜ SOSYAL KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, TAŞKENT İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARINA AİT GÖNÜL BAĞI DERNEĞİ VE KONYA TURİZM ELÇİLERİ DERNEKLERİ KURUCU YÖNETİMLERİNDE BULUNDU. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KONYA / MERAM İLÇE YÖNETİMİNDE MEDYA DANIŞMANLIĞI YAPTI. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KONYA İL YÖNETİMİNDE MEDYA DANIŞMANLIĞI YAPTI. SİYASET AKADEMİSİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ YÖNETİM KURULUNDA BASIN, İLETİŞİM VE PROTOKOLDEN SORUMLU KOMİTE BAŞKANLIĞI YAPTI. SELÇUKLU İPEKYOLU GAZETESİ SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI. SELÇUKLU SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (SELSİAD) DA MEDYA DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPTI. 2013-2018 YILLARI ARASINDA TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ (TÜRSAB) KONYA BYK DA MEDYA DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPTI. TBMM DE KONYA MİLLETVEKİLİ HASAN EKİCİ’NİN İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YAPYI TÜRKİYE TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI DERNEĞİ (ATURJET) VE DÜNYA TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI FEDERASYONU (FIJET) ÜYESİ HALEN, TURİZM VE İŞ DÜNYASINI GELİŞTİRME DERNEĞİ (TURİDER) MEDYA SORUMLULUĞU, İPEKYOLU MEDYA GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ, İPEKYOLUHABER YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KONYA YENİGÜN GAZETESİNDE KÖŞE YAZARLIĞI, TÜRKİYE TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI DERNEĞİ (ATURJET), DÜNYA TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI FEDERASYONU (FIJET) KONYA TEMSİLCİLİĞİ, MAR-SAN SANAYİ SİTESİ İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ, GELECEK PARTİSİ KONYA İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, GELECEK PARTİSİ BÖLGE İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ VE KONYA İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVLERİNİ SÜRDÜRMEKTE. EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: