Ak Parti’ye zarar veren İrlandalılar

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti aslında hepimizin de bildiği gibi beklenen oyu alamadı ve tek başına hükümeti kuracak çoğunlukta milletvekiline sahip olamadı. Bunun için birçok sebep sayılabilir fakat seçimin üstünden nerede ise iki ay geçmesine rağmen Ak Partili belediyelerin ve Parti yöneticilerinin hala yanlış yapmaya devam etmeleri 7 Haziran seçimlerinden ders almadıkları anlamına geliyor.

Ramazan Bayramını Baba ocağında geçirmek, Akrabaları ziyaret ederek büyüklerin hayır dualarını almak ve hem de aslında bir nevi de nabız yoklamak için Hadim Aşağı Eşenler Mahallesine gittim. Arefe günü eve vardım, yol yorgunluğu ile elimi yüzümü yıkamak için çeşmeyi açtığımda suyun olmadığını gördüm. Hemen Koski’yi aradım ekipleri hemen yönlendireceklerini söylediler. Akşam oldu hala su yoktu tekrar aradığımda bana dediler ki “ bey efendi bayram dolayısı ile su kullanımı yoğun olduğundan yetişmiyor, gece yarısında su gelecek dediler. Bir an kaynağın yetersiz olduğunu düşündüm ve köyün ileri gelenlerine sordum. Meselenin kaynağın yetersizliğinden olmadığını birkaç gün önce su pompasının arızalandığını yerine takılan pompanın da küçük olduğunu ve yeterli suyu depoya basamadığını söylediler. Bayram sabahı abdest alıp bayram namazına gitmek için çeşmeye vardığımda su yine yoktu, benim gibi birçok kişinin Koski’yi aradığını tahmin edebiliyorum. Yapılacak olan şey aslında o kadar basitti ki, Konya merkezden yeterli suyu basacak pompayı getirip takmak en fazla iki saatlerini alırdı ama maalesef bunu yapmadılar.

Diyeceksiniz ki bunda Ak Parti’nin suçu ne? Şimdi köyde daimi yaşayan seçmen sayısı 500 civarında, bayram dolayısı ile yaklaşık 1.500 civarında seçmen de köye geliyor etti 2.000 seçmen. Bu insanlar bayramı su sıkıntısı yaşayarak geçirdi. Bu köyün muhtarı aynı zamanda Ak Partinin de temsilcisi oluyor. Elbette üstlerine bildirmiştir, çözüm bulunmadığına göre demek oluyor ki temsilcileri de hiçe sayılmış oluyor. Koalisyon hükümeti kurulamaz da Kasım ayında olası bir erken seçime gidilirse bu 2.000 seçmenin oy psikolojisini ben tahmin etmek istemiyorum.

Olası bir Erken seçime gelince; eğer ki koalisyon oluşturulamaz ve bir erken seçime gidilirse doğuda ve özellikle kırsalda tam teşekküllü bir seçim güvenliği sağlanamazsa, Anadolu’da insan yaşamını hiçe sayan Mesela İç Anadolu’da Elektrik dağıtımının içine eden (Günde en az iki kez elektriğin gidip gelmesininin önüne geçemeyen ) MEDAŞ gibi kurumlar ve diğer resmi kurumların başındaki kişilerin icabına bakılmazsa, yani kısacası Ak Parti’ye zarar veren Sözde Ak Partili fakat zoru görünce kaçmak için fırsat kollayan Ak Partinin içindeki İRLANDALI’lar temizlenmediği müddetçe kusura bakmayın ama sonuçta sadece bir bilemedin iki puan oynar.

Unutmayın “DOST ACI SÖYLER” Benden Söylemesi!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0Shares

bekir

1973 YILINDA KONYA/ HADİM / AŞAĞIEŞENLER KÖYÜNDE DOĞDU. İLKOKULU AŞAĞI EŞENLER KÖYÜ İLKOKULUNDA BİTİRDİKTEN SONRA KÖYDEN 11 YAŞINDA AYRILDI. ORTAOKULU TAŞKEN İMAM HATİP LİSESİNDE BURSLU, LİSEYİ YİNE TAŞKENT İMAM HATİP LİSESİNDE DEVLET PARASIZ YATILI OLARAK OKUDU. LİSEDEN SONRA ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE HALKLA İLİŞKİLER OKUDU. ARDINDAN 1 YIL ÖZEL BİR PAZARLAMA ŞİRKETİNDE BÖLGE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI. 1996 YILINDA EVLENDİ VE 1997-1999 YILLARI ARASINDA ASKERLİK GÖREVİNİ LÜLEBURGAZ’ DA YAPTIKTAN SONRA KAMER HOLDİNG E BAĞLI BEYDERE UN FABRİKASI KONYA ŞUBESİNDE FİNANS SORUMLUSU OLARAK 8 YIL GÖREV YAPTI. 2008-2011 YILLARI ARASINDA TURİZM ACANTALARINDA TUR OPERATÖRÜ OLARAK ÇALIŞIRKEN AYNI ZAMANDA BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM MERKEZİNDEN ALDIĞI 1,5 YILLIK EĞİTİMDEN SONRA TURİZMCİ YETERLİLİK SERTİFİKASI ALDI. AŞAĞI EŞENLER KÖYÜ SOSYAL KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, TAŞKENT İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARINA AİT GÖNÜL BAĞI DERNEĞİ VE KONYA TURİZM ELÇİLERİ DERNEKLERİ KURUCU YÖNETİMLERİNDE BULUNDU. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KONYA / MERAM İLÇE YÖNETİMİNDE MEDYA DANIŞMANLIĞI YAPTI. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KONYA İL YÖNETİMİNDE MEDYA DANIŞMANLIĞI YAPTI. SİYASET AKADEMİSİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ YÖNETİM KURULUNDA BASIN, İLETİŞİM VE PROTOKOLDEN SORUMLU KOMİTE BAŞKANLIĞI YAPTI. SELÇUKLU İPEKYOLU GAZETESİ SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI. SELÇUKLU SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (SELSİAD) DA MEDYA DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPTI. 2013-2018 YILLARI ARASINDA TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ (TÜRSAB) KONYA BYK DA MEDYA DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPTI. TBMM DE KONYA MİLLETVEKİLİ HASAN EKİCİ’NİN İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YAPYI TÜRKİYE TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI DERNEĞİ (ATURJET) VE DÜNYA TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI FEDERASYONU (FIJET) ÜYESİ HALEN, TURİZM VE İŞ DÜNYASINI GELİŞTİRME DERNEĞİ (TURİDER) MEDYA SORUMLULUĞU, İPEKYOLU MEDYA GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ, İPEKYOLUHABER YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KONYA YENİGÜN GAZETESİNDE KÖŞE YAZARLIĞI, TÜRKİYE TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI DERNEĞİ (ATURJET), DÜNYA TURİZM GAZETECİLERİ VE YAZARLARI FEDERASYONU (FIJET) KONYA TEMSİLCİLİĞİ, MAR-SAN SANAYİ SİTESİ İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ, GELECEK PARTİSİ KONYA İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, GELECEK PARTİSİ BÖLGE İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ VE KONYA İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVLERİNİ SÜRDÜRMEKTE. EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: